10 Οκτ
Δημοσιεύθηκε από
0 Σχόλιο(α)
920 Προβολή(ες)
ΛΑΖΑΝΙΑ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΜΥΖΗΘΡΑ
1 ΚΙΛΟ ΛΑΖΑΝΙΑ ΑΡΚΑΔΙΑΝΗΣ
100 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ ΠΡΟΒΕΙΟ ΦΡΕΣΚΟ
1 30 ΓΡ ΛΑΔΙ
ΑΛΑΤΙ
200 ΓΡ ΜΥΖΗΘΡΑ ΞΕΡΗ – ΚΑΛΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ
1 ΠΡΕΖΑ ΚΑΝΕΛΑ (ανά πιάτο)
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα Βράζουμε νερό με αλάτι. Μόλις πάρει βράση ρίχνουμε τα λαζάνια και τα αφήνουμε 5 με 7 λεπτά. Στην συνέχεια τα σουρώνουμε καλά .
Προσοχή – δεν τα κρυώνουμε.
Σε ένα βαθύ τηγάνι καίμε το βούτυρο με το λάδι, ρίχνουμε λίγο αλάτι και προσθέτουμε τα ζεστά λαζάνια.
Τα γυρνάμε με την πιρούνα καλά καλά για 1 λεπτό και τα αφαιρούμε από την φωτιά.
Συμπληρώνουμε την μυζήθρα και ανακατεύουμε ξανά. Σερβίρονται με την κανέλα από πάνω.