Λαζάνια “Σπιρτάκι”, ονομασία που έδιναν οι παλιές γυναίκες του χωριού για τα
συγκεκριμένα ζυμαρικά. Φτιάχνονται με 4 αυγά ανά κιλό, πρόβειο γάλα, αλεύρι από
τους μύλους Παπαφίλη, με μόνο συντηρητικό το αλάτι. ..
Λαζάνια “Σπιρτάκι”, ονομασία που έδιναν οι παλιές γυναίκες του χωριού για τα συγκεκριμένα ζυμαρικά. Φτιάχνονται με 4 αυγά ανά κιλό, πρόβειο γάλα, αλεύρι από τους μύλους Παπαφίλη, με μόνο συντηρητικό το αλάτι. ..
Χειροποίητος, παραδοσιακός, γλυκός τραχανάς από σπασμένο σιτάρι με φρέσκο πρόβειο γάλα και αλάτι. Ξεχωρίζει για την υψηλή θρεπτική του αξία.Χωρίς προσθήκη συντηρητικών..
Παραδοσιακός τραχανάς, ο οποίος ζυμώνεται με
φρέσκο πρόβειο ξινόγαλα (γάλα το οποίο έχει αφεθεί να ξινίσει). Περιέχει επίσης 2 αυγά στο κιλό, σιμιγδάλι, αλεύρι και
αλάτι. Χωρίς προσθήκη συντηρητικών.
Πλατινένιο Βραβείο Ποιότητας στον διαγωνισμό Mediterranean Taste Award 2020Ο τραχανάς..
Παραδοσιακός τραχανάς, ο οποίος ζυμώνεται με φρέσκο πρόβειο ξινόγαλα (γάλα το οποίο έχει αφεθεί να ξινίσει) και περιέχει επίσης 2 αυγά στο κιλό, σιμιγδάλι, αλεύρι και αλάτι.Χωρίς προσθήκη συντηρητικώνΟ
τραχανάς είναι ένα Ελληνικό παραδοσιακό προϊόν με μεγάλη διατροφική αξία. Είναι πλούσιος σε..
Παραδοσιακός τραχανάς, ο οποίος ζυμώνεται με φρέσκο πρόβειο ξινόγαλα (γάλα το οποίο έχει αφεθεί να ξινίσει) και περιέχει επίσης 2 αυγά στο κιλό, σιμιγδάλι, αλεύρι και αλάτι.Χωρίς προσθήκη συντηρητικώνΟ τραχανάς είναι ένα Ελληνικό παραδοσιακό προϊόν με μεγάλη διατροφική αξία. Είναι πλούσιος σε ..
Παραδοσιακός τραχανάς, ο οποίος ζυμώνεται με φρέσκο πρόβειο ξινόγαλα (γάλα το οποίο έχει αφεθεί να ξινίσει) και περιέχει επίσης 2 αυγά στο κιλό, σιμιγδάλι, αλεύρι και αλάτι.Χωρίς προσθήκη συντηρητικώνΟ τραχανάς είναι ένα Ελληνικό παραδοσιακό προϊόν με μεγάλη διατροφική αξία. Είναι πλούσιος σε ..
Τραχανάς ξινός με γάλα φρέσκα αυγά και πρώτης ποιότητας Αλεύρι και αποξηραμένα λαχανικά Παραδοσιακός τραχανάς, ο οποίος ζυμώνεται με φρέσκο πρόβειο ξινόγαλα (γάλα το οποίο έχει αφεθεί να ξινίσει) και περιέχει επίσης 2 αυγά στο κιλό, σιμιγδάλι, αλεύρι και αλάτι.Χωρίς προσθήκη συντηρητικώνΟ τραχανάς ..
Παραδοσιακή χυλοπίτα της ορεινής Αρκαδίας
σε τετράγωνο σχήμα. Φτιάχνεται με γάλα πρόβειο, αλεύρι σίτου,
σιμιγδάλι, 4 αυγά στο κιλό, αποξηραμένα λαχανικά και αλάτι. Χαρακτηρίζεται από την πλούσια
γεύση της και το υπέροχο άρωμα της. Όταν βράζει μυρίζει …
χωριό!..
Παραδοσιακή χυλοπίτα της ορεινής Αρκαδίας σε τετράγωνο σχήμα. Φτιάχνεται με γάλα πρόβειο, αλεύρι σίτου, σιμιγδάλι, 4 αυγά στο κιλό και αλάτι. Χαρακτηρίζεται από την πλούσια γαλατένια γεύση της και το υπέροχο άρωμα της. Όταν βράζει μυρίζει … χωριό!..
Παραδοσιακή χυλοπίτα της ορεινής Αρκαδίας σε τετράγωνο σχήμα. Φτιάχνεται με γάλα πρόβειο, αλεύρι σίτου, σιμιγδάλι, 4 αυγά στο κιλό και αλάτι. Χαρακτηρίζεται από την πλούσια γαλατένια γεύση της και το υπέροχο άρωμα της. Όταν βράζει μυρίζει … χωριό!..