ΤΡΑΧΑΝΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΑΡΚΑΔΙΑΝΗΣ


300 gr ΤΡΑΧΑΝΑΣ ΞΙΝΟΣ - ΑΡΚΑΔΙΑΝΗΣ


150gr ΤΥΡΙ ΦΕΤΑ


150gr ΓΡΑΒΙΕΡΑ


ΛΕΥΚΟ ΠΙΠΕΡΙ


ΦΡΕΣΚΟ ΔΥΟΣΜΟ


150gr ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ


150gr  ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΤΡΙΜΜΑ


1 ΑΥΓΟ


2 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ


1 ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ (ΣΧΕΔΟΝ ΛΙΩΜΕΝΟ)


ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΜΑΪΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ


 


Βράζουμε για λίγο τον τραχανά να μαλακώσει (να κρατάει λίγο). Τον στραγγίζουμε όπως και όλα τα υλικά καλά, τα ρίχνουμε όλα μαζί σε ένα μπολ  και ζυμώνουμε καλά με την λογική των κεφτέδων. Τον αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα. Τον ξανά ζυμώνουμε και πλάθουμε μπαλάκια, τα  περνάμε από αλεύρι και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να πάρει ένα ωραίο χρυσό χρώμα.


* Στην γραβιέρα κάντε την δική σας επιλογής, μπορείτε να βάλετε πικάντικη και να σας βγει η συνταγή πιο spicy