ΛΑΖΑΝΙΑ ΜΕ  ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΜΥΖΗΘΡΑ


 


1 ΚΙΛΟ ΛΑΖΑΝΙΑ ΑΡΚΑΔΙΑΝΗΣ


100 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ ΠΡΟΒΕΙΟ ΦΡΕΣΚΟ


1 30 ΓΡ ΛΑΔΙ


ΑΛΑΤΙ


200 ΓΡ ΜΥΖΗΘΡΑ ΞΕΡΗ  – ΚΑΛΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ


1 ΠΡΕΖΑ ΚΑΝΕΛΑ (ανά πιάτο)


 


Σε μια μεγάλη κατσαρόλα Βράζουμε  νερό με αλάτι.  Μόλις πάρει βράση ρίχνουμε τα λαζάνια και τα αφήνουμε  5 με 7 λεπτά.  Στην συνέχεια τα σουρώνουμε καλά .


Προσοχή – δεν τα κρυώνουμε.


Σε ένα βαθύ τηγάνι καίμε το βούτυρο με το λάδι, ρίχνουμε λίγο αλάτι και προσθέτουμε τα ζεστά λαζάνια.  


Τα γυρνάμε με την πιρούνα καλά καλά για 1 λεπτό και τα  αφαιρούμε από την φωτιά.


Συμπληρώνουμε την μυζήθρα και ανακατεύουμε ξανά. Σερβίρονται με την κανέλα από πάνω.