Επιχειρηματικά Δώρα

Η φύση και τα χαρακτηριστικά των προϊόντων μας, δικαιολογούν την εικόνα και την αντίληψη που υπάρχει στην αγορά για την Μονάδα μας σχετικά με την ποιότητα, την πρωτοτυπία και την υψηλή αισθητική των Επιχειρηματικών δώρων που δημιουργούμε για τους πελάτες μας και εκείνους που τα παραλαμβάνουν.

Συνοδεύσετε τα επιχειρηματικά σας δώρα από την αγροτουριστική επιχείρηση μας με τρόφιμα και ποτά που παράγονται, ακόμα με σεβασμό για το περιβάλλον και την προστασία της ανθρώπινης υγείας, δείγματα ευαισθησίας και αγωνίας μπροστά στον διατροφικό εφιάλτη των καιρών μας. Υπερασπιζόμαστε τις παραδοσιακές διατροφικές συνήθειες και δίνουμε ζωντάνια σε  μια άγονη περιοχή της πατρίδας μας και απασχόληση σε αρκετούς συντοπίτες μας και τοπικούς παραγωγούς.

Αξιοποιώντας την εμπειρία που αποκτούμε, κατανοώντας πλήρως της ανάγκες των πελατών, συνεργατών μας και συνεκτιμώντας την εποχή που βιώνουμε, συνεχίζουμε να δημιουργούμε  και παράλληλα να προσαρμοζόμαστε και να ικανοποιούμε τις ανάγκες και επιθυμίες των πελατών μας, οι οποίοι έχουν την δυνατότητα να κάνουν τις επιλογές τους και εμείς να τους δημιουργήσουμε τα δώρα και φυσικά να παραδοθούν στους παραλήπτες και στα σημεία στον χρόνο και στον τόπο που συμφωνείται με επιλεγμένες και ποιοτικές συσκευασίες.

Στην παρούσα Ιστοσελίδα περιγράφονται και παρουσιάζονται πλήρως τα προϊόντα μας, άρα έχετε την δυνατότητα να κάνετε τις επιλογές σας και με όποιο τρόπο σας είναι πρόσφορος, επικοινωνώντας μαζί μας  Ηλεκτρονικά στο email info@arcadiani.gr και τηλεφωνικά στα 210-9236063 και 27910-27161.